Rooster 2013-2014

Klik op de afbeelding of ga naar de site van Het Velodrome voor het nieuwe rooster.

Rooster Baantrainingen Het Velodrome Amsterdam 2013-2014   v.18-Ook dit jaar zullen de Kennismakingstraining niv.1 en de Certificaattraining niv.2 weer op de zondag plaatsvinden. De Introductietraining hebben we voor alle duidelijkheid omgedoopt naar Certificaattraining.
Net als vorig jaar dien je deze niveau 2 training succesvol af te ronden, je Basiscertificaat te halen, voor je naar de Basistraining en Vrije training kan komen. Heb je eerder je Basiscertificaat al gehaald dan hoef je dat niet opnieuw te doen en ook als je al jaren rond rijdt in de Basistraining kun je gewoon weer naar de Basistraining komen. Voor de Basistraining hoef je je niet vooraf aan te melden. Voor de Kennismakingtraining niv.1 en Certificaattraining niv.2 moet je je wel vooraf aanmelden.

De Basistraining niv.3 is ook dit jaar weer op de woensdag en zondag. De tijden zijn wat gewijzigd omdat het steeds drukker wordt op Het Velodrome. Kijk goed op het rooster hoe laat de training begint want dat kan per week verschillen. We hebben ons best gedaan om de training op zo’n gunstig mogelijke tijd te laten plaatsvinden. Ook dit jaar werken we in de Basistraining weer met groene, gele en oranje thema weken. Meer info hier over op het rooster of op de training.

De Masterclass niv.4 is dit jaar komen te vervallen. In plaats daarvan is er een nieuwe training, de Expert sessie niv.4, in het leven geroepen om te voorzien in de behoefte naar verdieping en meer wedstrijdgerichte trainingen. Vooraf zal bekend gemaakt worden wat het thema van de Expert sessie is en welke wedstrijd op de kalender geschikt is om dat in praktijk te brengen. Om aan een Expert sessie deel te kunnen nemen moet je ruime ervaring hebben op de baan. Heb je al eerder al deelgenomen aan de masterclass dan kun je je aanmelden. Heb je nog niet eerder deelgenomen aan een training op niveau 4 overleg dan voor de zekerheid eerst even met de trainer. Meer informatie over de Expert sessies vind je op de site van Het velodrome. Deze trainingen zullen plaatsvinden op de maandag en de woensdag, kijk goed in het rooster. Je moet je vooraf aanmelden voor deze trainingen.

Op het rooster staan ook de koppelkoerstrainingen die Leo Adegeest geeft voor ervaren koppellaars. Heb je weinig ervaring met koppelen kom dan naar de Expert sessies met dit thema. Als je mee wilt doen aan de trainingen van Leo neem dan contact met hem op of met trainer@velodrome.nl.