MyLaps?

mylapsFrédéric Meershoek is op de Facebook-pagina van de vaste deelnemers van de trainingen een initiatief gestart om ook Mylaps op de baan in Amsterdam te realiseren. Het Velodrome heeft geen budget voor een dergelijk systeem maar wil wel meewerken door de nodige internetverbinding ter beschikking te stellen.

Frédéric: “Afgelopen winter reden we in Alkmaar waar ze zo’n mooi MyLaps systeem hebben. In Amsterdam hebben ze dat niet, omdat dat daar bij wedstrijden door de KNWU geleverd wordt. Ik heb ’s uitgezocht wat het kost en wil het bedrag ophalen met sponsors en rijders. MyLaps wil zelf misschien ook een stukje sponsoren. Welke ondernemer heeft nog budget voor 100/200/300 euro? Mijn eigen bedrijf www.deurbel.nl sponsort 100 euro.”

Met Mylaps kun je na afloop van de training zien hoeveel ronden je gereden hebt en hoe snel elke ronde was, bijvoorbeeld zien wat je snelste 200 meter was. Inmiddels ligt er al een deel van het systeem in de baan in Amsterdam. Wil je dit initiatief ondersteunen neem dan contact op met Frédéric of met de trainer dan brengen wij je in contact met Frédéric.