Certificaattraining

Alle informatie over deze training vind je hier in de PDF.

Om een Certificaattraining te kunnen volgen moet je ervaring hebben op de baan en zelfstandig een baanfiets kunnen uitzoeken en afstellen. Doe eerst de Kennismakingstraining of Opstap Cursus, dan ben je goed voorbereid en kun je sneller de Certificaattraining doorlopen.

Aanmelden en niet tijdig afmelden voor een training betekend dat de kosten voor de training in rekening worden gebracht. Kosteloos afmelden kan tot de vrijdag voorafgaand aan de training.

Bij minder dan 14 aanmeldingen voor een training kunnen we de training annuleren. Je krijgt uiterlijk de dag voorafgaand aan een training via e-mail bericht dat een training geannuleerd is.

Tip: Per datum hieronder kun je zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn voor een training en dus zien aankomen dat een training misschien niet doorgaat. Zijn er nog 7 plaatsen of meer beschikbaar dan zijn er op dat moment houd dan je email in de gaten, je krijgt bericht of het wel of niet doorgaat!

Als er geen plaats meer is, dan is er geen plaats meer. Als mensen zich afmelden dan komen die plaatsen hieronder weer beschikbaar.

Volg de trainer op Twitter voor het laatste nieuws over doorgang en evt. wijzigingen: @TrainerVeloAdam

Geen trainingen